Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az FTSE-100 0,5 százalékkal 6050,40 pontra emelkedett, a CAC-40 0,8 százalékkal 5296,08 pontra hízott, a DAX 6295,23 pontos záróértéke pedig 0,9 százalékkal múlta felül a péntekit. A tengerentúli, részben fúziós hírek fűtötte emelkedés jót tett a vezető nyugat-európai börzeindexeknek is, de nem volt hiány helyi vállalatfelvásárlási eseményekből sem. A német RWE esetében például az derítette fel a befektetőket, hogy a Der Spiegel beszámolója szerint a közműcég defenzív stratégiával készülne fel egy esetleges, a Gazpromtól vagy az Eneltől érkező vételi ajánlatra. Egy másik sajtóértesülés az EMI londonban jegyzett papírjainak adott komoly lendületet, a The Times ugyanis a Permira befektetési alap részvényenként 310 pennys ajánlatáról írt, amit - információi szerint - a zenekiadó elégtelennek tart, és legalább 350 pennyt látna szívesen. Kisebb tempóban ugyan, de erősödtek a Vodafone-részvények is, a Credit Suisse felminősítése nyomán.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!