Bármi belefér a mai napba, olyan alacsony forgalommal, hogy nagyítóval sem fogjuk észrevenni - mondta Nyári Zsolt a KBC Securities üzletkötője, aki inkább kisebb lecsorgást tart valószínűnek. Nagy, intézményi szereplők híján a napon belüli kereskedők fogják tologatni az árakat, így a mai részvénypiaci mozgások nem feltétlenül mérvadóak. Az üzletkötő emlékeztetett rá, hogy péntek Amerikában az év eddigi legalacsonyabb forgalma volt, a BÉT-en is valami hasonlóra kell készülni.

Ma nem jelenik meg a piacot befolyásolni képes makroadat sem.

A forint erősödött reggelre, Nyári szerint az eurhuf-nál békésebb szakasz következhet és továbbra is a 266-270-es sávban maradhat a következő napokban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!