A keddi 272,40-es zárószintekről szerda reggel 271,20 forintra mérséklődött az euró jegyzése a bankközi devizapiacon; a forint mellett a cseh korona is javított pozícióin, 25,930-ról 25,880-ra, s bár a tegnapi rallyja után a zloty lendülete némiképp megkopott, a lengyel deviza is erősödött az euróval szemben, 4,1140-ről 4,1030-ra. A térségi devizák erősödése elsősorban a dollár gyengeségének köszönhető, a zöldhasú az euróval szemben ugyanis továbbra is 1,51 közelében tanyázik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!