Német Sándor, a Buda-Cash Brókerház Zrt. kereskedelmi igazgató-helyettese elmondta: kisebb, 0,5-1 százalékos emelkedésre számít, kis forgalom mellett. A szakember szerint az elmúlt időszak negatív hangulata javulhat, csütörtökön magához térhet a hazai piac. Rácz Balázs, az Erste Befektetési Zrt. elemzője szintén kisebb áremelkedést vár a csütörtöki kereskedésben. Elmondta: bár az amerikai piacok kissé negatívan zártak, az európai hangulat jó. A határidős indexek is azt mutatják, hogy a pozitív oldalon indulhat a kereskedés Európában, és ez magával húzhatja a magyar piacot is. A szakember szerint nem várhatók kiemelkedően fontos hírek, amelyek esetleg elronthatnák ezt a hangulatot, csak a délutáni amerikai gyorsjelentésekre lesz érdemes figyelni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!