Átlag alatti forgalom várható ma a Budapesti Értéktőzsdén, az amerikai kereskedésnek megfelelően oldalazással telhet a nap. Az EBRD régóta várt bejelentése az OTP-nek nyújtott alárendelt kölcsöntőkéről egy kicsit megmozgathatja a bankpapír piacát, ám nagy mozgást ettől sem vár Borók Balázs a Raiffeisen üzletkötője.
Igazi nyári pénteki kereskedés várható, a forgalom nem valószínű, hogy 10 milliárd forint fölé megy - tette hozzá.

Az euró/ forint árfolyam 275-277 között ingadozhat, ami érdekes az az euró/dollár, ha a dollár tovább erősödik, akkor lejjebb tudná tolni az olajat aranyat, ami jó beszállási lehetőséget jelenthetne mindkettőbe - vélekedett az üzletkötő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!