Ma alacsonyabbról indul a OTP

Amerikában nem folytatódott a hegymenet, így az OTP is szusszanhat egyet.
NAPI, 2010. szeptember 28. kedd, 08:51
Fotó:

Amerika és Ázsia is kicsi mínuszban zárt, így ma az OTP-ben is várható egy kis korrekció nyitás körül. A Mol már eddig is gyengélkedett, itt nem kellene nagyobb esés következzen, a 20 ezer forintos szintet mindenképp érdemes figyelni - mondta Söre Balázs a Buda-Cash üzletkötője.Az országkockázat eközben csökken, ma a Credit Suisse minősített föl minket, ami pozitív az egész részvénypiacra nézve, így a lefelé korrekció limitált lehet. Az OTP esetében fontos, hogy 5050 fölé tudottt menni és ott is zárt, ez az erő jele. Így a ma reggel várható korrekciót felfoghatjuk visszatesztnek - vélekedett az üzletkötő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK