Ázsiában gyengén teljesítettek a börzék a feléledő kamatemelési várakozások miatt, s hasonló okokból zárt egy százalék feletti mínuszban az ausztrál tőzsde is. Az európai határidős indexek nullás értékeket mutatnak.

Ebben a helyzetben a belföldi kereskedők mozgathatják azárakat, ami nagy volatilitáshoz vezethet. Bár az is elképzelhető, hogy nem minden londoni brókert érdekel a királyi esküvő, így mégis jelen lesznek néhányan a kereskedésben.

Az OTP csúcsközelben zárt, de még mindig nem ment át a 6450-es szinten, ma ezzel próbálkozhat.

A MTelekom árfolyamából kiárazódott a DT felvásárlási sztorija, az osztalék viszont még benne van. Az utolsó osztalékért vásárlók még befuthatnak, de túl optimista nem vagyok ez ügyben - mondta Péter.

A gyógyszerpapírok jelenleg nem lát emelkedési potenciált az üzletkötő.

Az euró/forint kissé csökkent, 264 a vételi oldal, vagyis a forint hajszálnyit erősödött tegnaphoz képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!