A decemberi határidős kifutások délelőtt megtörténnek, így a nap eleje a továbbkötésekkel illetve zárásokkal telik. Az OTP tegnap erősnek tűnt, ami azt mutatja, hogy utána az bankpapír képes lehet feljebb menni - vélekedett Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője, aki plusz 100-150 pontos BUX-ot reálisnak tart zárásra, alacsony forgalom mellett. Az egyedi papírok mozgása beszűkült, még leginkább az OTP és Mol ingadozik valamelyest - tette hozzá a szakember. Év végéig alacsony forgalom és kis mozgások várhatók. 
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!