Ma is csúszhat Budapest

Tovább csúszhatnak lefelé az árfolyamok a tőzsdén, bár a tegnapihoz hasonló intenzív zuhanás nem várható.
NAPI, 2011. február 11. péntek, 08:56
Fotó:

Az amerikai és ázsiai tőzsdék teljesítménye nem ígér nagy fordulatot, lecsorgás várható ma is a BÉT-en - vélekedett Péter János a KBC üzletkötője.

A Mol ott táncol a 21300-as technikai határon, ha ez elesne, akkor 20400-20500-ig lemehet.

Az OTP-t a záróban is adták, az 5500 forint lehet az ideális korrekciós szint.

Egyre több elemző írja, hogy tévedés volt a közép-európai felülteljesítés, amellett most ismét olyan hírek érkeznek, hogy a kormány halogatja a program közzétételét. Összességében nem érzem, hogy minket nagyon támogatnának, ez most egy kiábrándulási időszak a magyar sikersztoriból - tette hozzá az üzletkötő.

A Richter tegnap 39210 forinton zárt, a gyógyszergyári részvény esetében a legfrissebb leminősítések 35 és 37 ezer közé teszik a célárat, egyelőre nem érdemes vásárláson gondolkodni, érdemes megvárni, amíg már felfelé indul, inkább lemaradva az alsó 500 vagy ezer forntról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK