A magyar fizetőeszköz az euróval szemben a kora délelőtti órákban 297,19 forintig gyengült, ezután visszaerősödött 296 forint alá. Háromnegyed 10 körül 296,55 forinton jegyezték a közös európai devizát. A dollárral szemben erősödött a forint, a kedd késő délutáni 220,34 forintos szint után 219,74-ig erősödött. A svájci frankkal szemben szintén kis gyengülés után a tegnap délutánihoz képest erősebb szintre került a devizapár kurzusa: háromnegyed 10 körül 240,94 forintot ért az alpesi deviza.

Az euró/dollár kurzusa a tegnap késő délutáni 1,3472-es szinthez képest kissé feljebb került, háromnegyed 10 körül 1,35 környékén ingadozott a devizapár árfolyama.

Szerdán is vélhetően az Európai Központi Bank csütörtöki kamatdöntő ülése előtti kivárás lesz a jellemző, a mai nap folyamán kiemelten fontos makroadat nem lát napvilágot.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!