Ma lejjebb jöttek a hozamok

Az állampapírok másodlagos piacán 1-5 bázisponttal csökkentek a referenciahozamok. A kivételt a 6,50 százaléko stagnáló 6 hónapos kincstárjegy és az 1 bázispontos emelkedést produkáló 12 hónapos papír jelentette. A legnagyobb süllyedést 5 éves lejáratnál regisztrálták. Tegnap 1-5 bázisponttal emelkedtek a benchmarkok. A hároméves lejáratú államkötvények 2, az öt éves lejáratúak 5, a tízévesek 3, a tizenöt évesek 1 bázisponttal kerültek feljebb.
NAPI Online, 2005. július 14. csütörtök, 15:24
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK