Ma lesz a NABI közgyűlés

A tőzsdei társaságok közül utolsóként ma tartja éves rendes közgyűlését a NABI Rt.. A társaság szintén ma tette közzé a Magyar Tőkepiacban a tavalyi éves, nem konszolidált jelentését és az első negyedéves számait is.
Madarász János, 2001. május 2. szerda, 08:11
Fotó:

Az autóbusz gyártással foglalkozó társaság 2000-ben közel két és félszeresére, azaz 2,55 milliárd forintra növelte mérlegszerinti eredményét. Az idei első gyorsjelentés adatai szintén kedvezőek, az US GAAP szerinti pénzügyi kimutatások alapján ugyanis a cégcsoport adózás utáni eredménye 988 ezer amerikai dollárra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK