Horváth Ákos, az Equilor üzletkötője némi megnyugvást vár a piacokon, így a BÉT is felfelé veheti az irányt. Hozzátette, hogy a G7 csúcstalálkozóról érkező hírek már ma, de a hét második felében is lényegesen befolyásolhatják az árfolyamok alakulását. A forint piacán nem kell jelentősebb elmozdulásra számítani - mondta Horváth Ákos.  Miszkuj Tünde, a Raiffeisen Bank részvényértékesítési vezetője szerint is folytatódhat a hétfőn indult kisebb emelkedés, nagyobb elmozdulásokra azonban nem számít a BÉT-en. Hangsúlyozta, hogy amíg Görögországgal kapcsolatban nincsenek új fejlemények, addig "oldalazhat" a piac.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!