Ma még felfüggesztve a Rába - jön a bejelentés

Ma még szünetel a kereskedés a Rába részvényeivel, a társaság várhatóan ma teszi közzé régen várt bejelentését.
NAPI, 2011. november 7. hétfő, 10:12
Fotó: Napi.hu

A BÉT vezérigazgatói határozatban a múlt heti többnapos felfüggesztést követően műára is felfüggesztette a kereskedést a Rába Nyrt. részvényeivel. A felfüggesztés korábbi indoklása szerint a társaság életében a november 2-től 4-ig terjedő időszakban olyan, rendkívüli tájékoztatási kötelezettség alá eső esemény következik be, amellyel kapcsolatban nyilvánosságra hozatalát megelőzően esetlegesen napvilágot látó információk a részvény árfolyamának spekulatív célú befolyásolására alkalmasak lehetnek. A cég ma reggelig nem tett bejelentést, ezért a felfüggesztést - a Rába kérésére - mára is meghosszabbították. A határozat szövege szerint a Rába bejelentés még várhatóan a mai napon megérkezik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK