Ma pályázik a gyergyószentmiklósi rekonstrukcióra az RFV

Hétfőn adja be pályázatát a gyergyószentmiklósi távhőrendszer rekonstrukciójára a Regionális Fejlesztési Vállalat Nyrt, a település távhőszolgáltató cége szerdán, rendkívüli közgyűlésen dönt majd a beadott pályamű eredményességéről, így a szerződéseket legkésőbb ezen a napon kell megkötni.
NAPI, 2009. augusztus 3. hétfő, 11:29
Fotó:


Gyergyószentmiklós város tanácsa pénteken tárgyalta a település távhőszolgáltatási rendszerének felújításával és hosszú távú üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat, és ennek eredményeként kérte fel a GO S.a.-t, hogy hozzon létre konzorciumot a távhőrendszer mielőbbi rekonstrukciójára. A felek a bevételekből a bevitt vagyon arányában részesednek, a távhő szolgáltatást továbbra is a GO S.a. végzi majd - áll a társaság közleményében.

A fűtési szezon kezdetéig összességében mintegy 24 megawatt (nagyobbrészt biomassza alapú) kazánteljesítmény kiépítését illetve felújítását, 220 kishőközpont beépítését, közel 12 kilométer szigetelt távfűtő vezeték lefektetését kell megoldani. A beruházó felelőssége a csaknem nyolcezer ember lakásának fűtése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK