Ma sem pörgött fel a forint

Ahogy szerdán, úgy eddig csütörtökön is alig mozdult a forint árfolyama.
NAPI, 2013. január 3. csütörtök, 11:15
Fotó: Napi.hu

Délelőtt 11 órakor 291,16 forintot ért egy euró, ez nagyjából megfelel a nap eleji értéknek, de a napi mélypont is 292 alatt volt - közölte a Napi Gazdaság érdeklődésére Földi Balázs, a Commerzbank treasury üzletágának vezetője. Mindemellett a forgalom is meglehetősen alacsony, hiszen semmilyen piacmozgató hír nem látott napvilágot, az egyedüli amit ki lehet emelni a szakember szerint, hogy az euró gyengülni kezdett, így csütörtök délelőtt 1,3135 árfolyamon kereskedtek vele a dollárral szemben. Az ok, hogy kicsit romlott a befektetői hangulat, miután a 600 milliárd dolláros amerikai kiigazító csomag, a fiscal cliff körül további konfliktusok várhatóak.

Ekkor tehát egy dollár 222,1, egy font 360, egy svájci frank 241, míg a japán jen 2,5493 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK