Magához tért a dollár

Az európai idő szerint délután fél kettőkor kiadott kiábrándító amerikai munkaerőpiaci adat megtette hatását. A nemzetközi piacokon mindenki szabadulni igyekszik a zöldhasútól. A dollárkurzus pár perc alatt jelentősen a korábbi 1,2270/80-as szintről 1,2340-ig süllyedt az euróval szemben. A pánik azonban rövid ideig tartott, a dollár/euró kurzus közzététel után egy órával már ismét az említett 1,2270-re korrigált. Kolba Miklós, az ING tradere szeirnt a rövid megingás jelzi, hogy a makroadat - bármennyire rossz volt - nem gyakorolt számottevő hatást a piacokra.
NAPI Online, 2005. június 3. péntek, 15:53
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK