Magasabb lett a hozam

Két és félszeres lefedettség, valamint a tegnapi benchmarkhoz képest emelkedő hozam mellett keltek el a diszkontkincstárjegyek a mai aukción.
NAPI Online, 2007. október 2. kedd, 12:38
Fotó:

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintos ennyiséget kínált fel a befektetőknek, akik 78 milliárd forint értékben tettek ajánlatot. Az elfogadott hozamok 7,34-7,43 százalék között szóródtak, a 7,41 százalékos átlag a tegnapi másodpiaci benchmarkot 6 bázisponttal haladja meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK