Az olajtartalék 3,1 millió hordóval bővült a szakértői várakozásokban szerepelő 2,2 millió hordóval szemben. A benzintartalék 1,7 millió hordóval nőtt, az elemzők valamivel mérsékeltebb, 1,5 millió hordó bővüléssel számoltak. A feldolgozott olajtermék-tartalék 2,9 millió hordóval csökkent, a szakértők ennél szerényebb, 1,5 millió hordó mérséklődést vártak. A hírre az olaj ára emelkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!