A tegnapi amerikai esés után elbizonytalanodtak a befektetők a rally folytatódását illetően, a bizonytalanság legjobban az euró/dollár árfolyamban látszik, amely ismét fő hangulatindikátorrá lépett elő. A devizapár az 1,31-es szinten billeg, innen már egy relatív kis visszaesés is elronthatná a hangulatot, míg a további emelekdés új lendületet adna a bikának.

A nemzetközi bizonytalankodásnak megfelelően a BUX is nullában áll. Az OTP reggel esni próbált, majd visszakapaszkodott 4100 forint fölé, jellemzően 4100 és 4120 között kereskednek vele. A Mol és a Telekom kereskedése érdektelen, az olajpapír 19 ezer alatt álldogál, a Telekom pedig változatlanul 550-en. Tovább emelkedett viszont a Richter, már 37 ezer forintnál jár, ami 1,2 százalékos pluszt jelent.

Eséssel indult az E-Star kereskedése, de a 4500 forintos szint alatt megjelentek a vevők, így már csak száz forint mínuszban 4500-on áll.

 

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!