Magasban tanyázik Budapest, az OTP az élen

A Fed kamatvágása nyomán kialakult optimizmus a budapesti parketten is tetten érhető, bár a BUX többlete némileg mérséklődött a nyitás óta.
NAPI Online, 2007. szeptember 19. szerda, 12:13
Fotó:

Délben a BÉT indexe 1,9 százalékos többlettel 27 335 ponton állt, szemben a 27 600-hoz közeli nyitóértékkel. A prímet továbbra is az OTP vitte, az elmúlt napokban nyomás alatt lévő bankpapír 3,5 százalékkal 9368 forintra drágult. A Mol előnye 1,3 százalékra csökkent, az olajpapír 26 350 forinton cserélt gazdát, de ugyanennyivel erősödött a Telekom is, 962 forintra, míg a Richter 0,8 százalékkal 37 385 forintra kúszott fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK