Akciót indított a Magyar Államkincstár, hogy ösztönözze a lakossági állampapír-vásárlást. Az a lakossági ügyfél, aki április 19. és június 30. között az Ügyfélkapun keresztül (Magyarország.hu) értékpapírszámlát nyit a Magyar Államkincstárban, és legalább 100 000 forint értékben állampapírt vásárol, részt vehet az akciós nyereményjátékban. A nyereményjátékban 25 darab a kincstár által kibocsátott 100 ezer  forint értékű, a kincstárnál állampapír vásárlására fordítható nyereményutalványt sorsolnak ki.

Az is nyerhet, akinek van már értékpapírszámlája a kincstárnál. Azok között, akik legalább 100 ezer forintnyi új állampapírt vásárolnak június 30-ig, 50 darab 50 ezer forintos utalványt sorsol ki az intézmény. 

Fontos, hogy a nyereményjátékban való részvételhez nyilatkozni kell. Aki új számlát nyit, az ezt az ügyfélkapun keresztül teheti meg. Akinek már van számlája, az nyilatkozhat az ügyfélkapun keresztül is, de postán vagy e-mailben is is beküldheti a nyilatkozatát a kincstárhoz, illetve személyesen is leadhatja az ügyfélszolgálatokon. 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!