Magyar Telekom-közgyűlés karácsony előtt

December 21-re közgyűlést hívott össze a Magyar Telekom Nyrt. igazgatósága.
NAPI Online, 2006. november 20. hétfő, 08:15
Fotó:

A részvényesek döntenek a 2005. évi pénzügyi beszámolóról és az osztalékfizetési javaslatról, igazgatósági tagokat hívnak vissza és választanak, továbbá módosítják az alapszabályt - írja a Napi Gazdaság. A közgyűlés írásos előterjesztéseit december 6-án teszik közzé. A közgyűlés meghirdetése arra enged következtetni, hogy hamarosan lezárul a montenegrói leánycégnél az a vizsgálat, amely több, összesen mintegy 2 milliárd forint értékű megbízási szerződés ügyében folyik. A vizsgálat költsége eléri a 3,1 milliárd forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK