A délután folyamán egy szokatlan eseménynek lehettek tanúi a piaci szereplők, az árfolyam hirtelen 253,50-ig ugrott föl, majd azonnal visszatért 251,50 közelébe. Az esemény rögtön beindította a szereplők fantáziáját, voltak olyan traderek, akik Gyurcsány Ferenc lemondását sejtették a háttérben, valójában azonban - mint azt devizakereskedőktől megtudtuk - egy nagy amerikai befektetési bank térítette el a jegyzést, amelynek egy másik ügylethez - ha csak átmenetileg is - gyenge forintra volt szüksége.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!