Bár a nemzetközi devizapiacon zajlott az élet (elsősorban az euró/dollár piacon az Egyesült Államokban napvilágot látott makroadatoknak köszönhetően), a forint szekcióban igazából semmi érdemleges nem történt. Az euró jegyzése a tegnapi szinthez képest mintegy fél forinttal 246,00/20 forintig drágult, míg a dollár árfolyama 185,00/20 forintra módosult. A piacon nem látszottak az idegesség jegyei, a befektetők már beárazták, hogy hétfőn kamatot vág a monetáris tanács - a legvalószínűbbnek továbbra is az 50 bázispontos forgatókönyv tűnik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!