Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kereskedés elején valamivel több mint 310 forintot kellett fizetni egy euróért és bár nap közben kisebb mértékű kilengések voltak, délután öt előtt pár perccel nagyjából a reggeli árfolyamon, 310,1-en jegyezték az eurót.

Összesen másfél forintot mozgott az árfolyam, így mondhatjuk, hogy viszonylag eseménytelen napon vagyunk túl - kommentált a Napi.hu megkeresésére Kolba Miklós, az ING Bank devizaüzletágának vezetője. Mint mondta a mai nap fő hírei Ukrajnából jöttek: megszólalt Janukovics, illetve egyre nagyobb a feszültség a Krím-félszigeten. A forint tehát kikerül a fókuszból, így bár a nemzetközi események hatására mozoghat az árfolyam, korántsem akkora vehemenciával, mintha rólunk szólnának a hírek - vélte Kolba, aki szerint a közeljövőben 308,5 és 314 között alakulhat az euróárfolyam.

Délután öt előtt pár perccel egy dollár 224,7, egy font 376,4, egy svájci frank 255,2, míg a japán jen 2,2006 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!