A Mol legújabb szintetikus adalékcsomagjának felhasználásával gyártott Tempo-család a legszigorúbb 2005-ös EU környezetvédelmi és minőségi követelményeknek is megfelel és megkapta a World-Wide Fuel Charter (Nemzetközi Üzemanyag Szabályzat) legmagasabb minősítését is. Az üzemanyagok a legszigorúbb környezetvédelmi feltételek betartása mellett növelik a gépkocsi teljesítményét. A korábbi román piaci tesztelés azt jelezte, hogy a romániai autósok nagyra értékelik a Tempo-családot, mely csökkenti az üzemanyag fogyasztást, és miközben minimalizálja az autó fenntartási költségeit, meghosszabbítja a gépkocsi élettartamát. A tesztelés eredményeképpen a Mol Románia teljes hálózata forgalmazza az egész termékcsaládot. Minden egyes terméket a Mol DunaiFfinomítójában állítanak elő. Ez a finomító jelenleg Közép-Kelet Európa egyik legfejlettebb üzeme, melyet 2001-ben a Nemzetközi Finomító Társaság az Év Finomítójának választott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!