Már a vevők is érkeznek az OTP-hez

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX a tegnapi záráshoz képest 1,52 százalékos csökkenéssel, 21 624,98 ponton állt péntek délelőtt negyed tizenkettőkor.
Napi.hu, 2015. október 30. péntek, 11:26
Fotó: Napi.hu

A nyitás utáni esést követően enyhe felpattanás volt tapasztalható, mozgás ezt követően alig volt a BÉT-en.

Reflektorfénybe a tegnap óta ismét kereskedésre bocsátott OTP részvényei kerültek: a nyitásnál 5 százalékos eséssel húzták lefelé az indexet, később viszont megjelentek a vevők is bankpapírok piacán.

Az OTP-papírjai késő délelőtt 5 465 forinton állnak, amely 3,62 százalékos csökkenést jelent. A Mol 0,94 százalékkal, 12 895 forintra erősödött. A Magyar Telekom árfolyama 390 forinton stagnált. A Richter-papírok árfolyama 2,25 százalékkal, 4 735 forintra esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK