Már beton kemény az euró

Tovább erősödik az euró a dollárral szemben és szakértők még nem látják a hegymenet csúcsát.
NAPI Online, 2007. szeptember 27. csütörtök, 11:26

Újabb rekordot döntött az euró a dollárral szemben: a tegnapi 1,4162-es értékről 1,4166-ra kúszott fel a mai kereskedés alatt. A kereskedők ugyanis arra számítanak, hogy az USA gazdaságának gyenge kilátásait előre jelző adatok látnak ma napvilágot, amit érdemesnek találtak megelőlegezni némi dolláreladással. Ha bejön a számításuk, az vélhetően azt jelenti, hogy a Fed tovább csökkenti alapkamatát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK