Már címletérték felett is keresik a jegyet

Végre annyit ér, amennyi rá van írva – jegyezte meg egy idősebb kárpótolt-befektető az egyik brókercég „melegedőjében", amikor a monitoron először jelent meg szerdán az 1000 forintos kárpótlásijegy-árfolyam.A piacon a címletérték feletti áron is keresnek nagyobb jegytételeket, de biztos kötésről voltaképpen senki sem hallott. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2003. január 10. péntek, 06:53
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK