Az idén júliusban elkezdett, közel 3-4 hónapig tartó munkák során a távvezeték fektetése mellett párhuzamosan folynak a hőközpont, a gépészeti létesítmények kiépítésének munkálatai - írja a közlemény.

A munkálatok a Miskolc Holding Zrt. műszaki ellenőrzése mellett zajlanak, míg a távvezeték és hőközpontok építésével kapcsolatos bontási-, területfoglalási- és egyéb a kivitelezés előtt megkérendő önkormányzati engedélyek beszerzésében a Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt (MIK Zrt) működik közre.

A távvezeték fektetési munkák során Miskolc több útvonalán szakaszos lezárások és terelések várhatóak, amelyről a közlemény szerint a lakosság folyamatosan tájékoztatást kap.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!