Már megint a globális lassulás miatt aggódnak Amerikában

Az amerikai részvényindexek csütörtökön újra lefelé vették az irány a vártnál jobb munkaerő-piaci adat ellenére. A befektetők állítólag most is a globális gazdaság lassulása miatt aggódnak.
NAPI, 2012. július 12. csütörtök, 17:07
Fotó: Napi.hu

A tengerentúlon a nyitást követő első órákban a Dow indexe 0,5, az S&P-500 0,9, míg a Nasdaq 1,4 százalékos veszteségben jár.

A jelek szerint a globális gazdaság lassulása miatti aggodalmakat nem sikerült ellensúlyoznia a vártnál jobb munkaerő-piaci adatoknak sem.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK