Már megint mínuszban az OTP

Pozitívan indult a nap, de délutánra elpárolgott az erő, miután a német ipar csökkenő megrendeléseiről és a görögök megmentésének csökkenő esélyeiről érkeztek hírek.
NAPI, 2011. november 4. péntek, 14:10
Fotó: Napi.hu

Az OTP részvények árfolyama a tegnapi záró 3250 alá süllyedt péntek délután két óra után, jelnleg már csak 3230 forintot adnak értük. A bankpapír visszaesése párhuzamosan zajlik a DAX napon belüli bukófordulójával, a német index a 6200 közeli magasságból tudott leesni 6000-re.

A forint eközben viszonylag erős, 303,80 körül jár az euró. A többi részvény vegyesen szerepel, a Mol gyengül a délelőtti álláshoz képest, 16 ezer forintra csúszott vissza, igaz ez tegnapi zárásnál egy százalékkal még mindig magasabb.

A Richter 330 forinttal 35630-ra emelkedett, a Telekom egy forintos pluszban 520-on áll.

Emelkedik az EstMédia az E-Star és az AAA Autó, negatív tartományba került viszont a Zwack és a Plotinus.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RealMan, 2011.11.04 15:11

Remélem előbb-utóbb a méltó helyére kerül, a filléres kacatok közé
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html