Tizenegy órakor nullához közel, de még pozitív állású index, 21 780 ponton állt. A vezető papírok közül a Mol 0,7 százalékos mínuszban, 20 750 forinton áll. A legelőször negatívba forduló Magyar Telekom papírjai 1,1 százalékot vesztettek értékükből; árfolyamuk 814 forint. Az OTP papírjai emelkednek egyedül. Az 1,1 százalékos emelkedéssel 6 870 forinton állnak a bankpapírok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!