A Mol és az OTP piacán volt érezhető igazán a fordulat, mindkét részvény ledolgozta a kezdeti mínuszt, előbbi 26 200 forinton stagnált, utóbbi 0,2 százalékos pluszban forgott. A Richter 1,4 százalékkal 36 995 forintra, a Magyar Telekom 0,5 százalékkal 943 forintra erősödött. A kisebb papírok közül Humet és a Pannonplast szerepelt a legjobban 4,9 illetve 3,4 százalékos felértékelődéssel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!