Folytatódhat az emelkedés a Budapesti Értéktőzsdén is. Mostanra a trendcsatorna tetejére elértünk az elmúlt napok oldalazása után, mivel bár sok rossz hír van nem tudott tovább esni a piac. Amerika fontos szinteket tört felfelé és ez van ma műsoron a magyar blue chipeknél is - vélekedett Söre Balázs a Buda-Cash üzletkötője.

Az eső csatornából megpróbálunk kitörni, és ha egy százalék fölötti emelkedést tudunk mutatni, akkor egy napnál tovább is tarthat a történet, sőt, ismét képbe kerülhetnek a korábbi csúcsok.
 
A Molnak a 18 000 forintos szinttel kell megküzdeni, az OTP 5600 forint, míg a BUX 21 500 pont fölött mutatna pozitív képet.  Ezt segítheti a deviza is, a forint erős, 270,5 az euróval szemben.

Az FHB gyorsjelentése jobb lett a vártnál, ezen kívül a MTelekomban lehet fantázia az üzletkötő szerint, ami a 200 napos mozgóátlag alól fordult és érdemes odafigyelni rá.

Féktelen optiizmusra egyelőre nincs ok, amíg új csúcsokra nem megyünk addig nincs változás, az emelkedésben a csúcsokat kell eladni, ha a piac gyengeségét tapasztaljuk - mondta Söre.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!