Rácz Balázs, az Erste Befektetési Zrt. elemzője szerint felemás a hangulat. A tengerentúli piacok kedden emelkedtek zárásra, de Ázsiában esés volt - mondta. Az elemző szerint kedden is bizonytalanság uralta a piacot. Arra számít, hogy a szerdai kereskedés során szűk sávban fog mozogni a BUX. Enyhe mínuszos nyitást, nap közben pedig plusz-mínusz fél százalékos mozgást valószínűsít.

Német Sándor, a BudaCash Brókerház Zrt. kereskedelmi igazgató-helyettese az amerikai pozitív hangulatot emelte ki. A szakember enyhe, 0,5 százalék körüli pozitív nyitásra, majd nulla és 1 százalék közötti pozitív zárásra számít.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!