Az MNB május 4-én, ma kézbesített határozatával a SET Group Nyrt. tőzsdei kereskedését felfüggesztette. A felfüggesztésre azért került sor, mert a cég 2017-es pénzügyi évről készített éves jelentését nem tudta közzétenni, mivel az 2018. április 26-ra meghirdetett éves rendes közgyűlésre határozatképtelen volt, és a törvényi határidők miatt a mai napon tudja a cég a megismételt éves rendes közgyűlését megtartani - adta hírül a cég.

A 2018. május 7-én tartandó éves rendes közgyűlés a megjelentek számára tekintett nélkül határozatképes, így társaságunk eleget tud tenni tájékoztatási kötelezettségének még a mai napon - olvasható a közleményben.

Fotó forrása: Napi.hu / Szabó Dániel

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!