Máris elfogyott a lendület az USA-ban

Jól indított az USA, de hamar elfogyott a lendület.
Napi.hu, 2014. január 9. csütörtök, 16:43
Fotó: Napi.hu

Tőzsdenyitáskor emelkedéssel indított a Wall Street a munkaerő-piaci adatok közlése után, ám - közép-európai idő szerint - fél öt körülre már elfogyott a lendület. A Dow és a Nasdaq is a veszteséges zónába csúszott, 0,1 százalékkal álltak az előző napi zárószintjük alatt - előbbi 16 433, utóbbi 4160 ponton. Az S&P-500 ugyanakkor nyereségben volt, de csak 1836 ponton, azaz alig néhány ponttal állt feljebb az előző zárónál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK