Máris elfogyott a lendület Budapesten

Jól indult a nap a Budapesti Értéktőzsdén, ám a kezdeti lendület 10 órára el is tűnt.
Szabó Zsuzsanna, 2017. június 20. kedd, 10:12
Fotó: MTI/AP

A BUX a nyitást követő órában 0,1 százalékos mínuszban járt 35 923 pontnál. A magyar blue chipek közül egyedül a Richter állt veszteségben, a gyógyszeripari papír ekkor 1,1 százalékkal esett, a részvényei 7112 forintot értek.

A Mol ezzel szemben 0,5 százalékos drágulást követően 22 125 forintnál járt, az OTP 0,1 százalékos erősödést követően 9287 forinton, a Magyar Telekom pedig 0,2 százalékos emelkedés után 471 forintnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK