Más biztosítókkal működne együtt az OTP Garancia

Az OTP értesíti a tőkepiac szereplőit, hogy a társaság jelenleg többféle stratégiai alternatívát mérlegel annak érdekében, hogy az OTP Garancia Zrt. tovább javíthassa, illetve erősíthesse hazai és külföldi üzleti pozícióit.
NAPI Online, 2007. szeptember 27. csütörtök, 13:14

Ennek részeként lehetséges alternatíva szorosabb együttműködés kialakítása más biztosító társasággal. A megbeszélések jelenleg még olyan korai stádiumban vannak, amikor nem biztos, hogy egyáltalán sor kerül-e valamilyen tranzakcióra - olvasható a bank közleményében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK