Míg azonban reggel még az OTP vezette az esést, most a második helyre szorult vissza az immár több, mint két százalékkal zuhanó Mol mögött. Az olajpapír 23790 forintra esett, miután az olaj ára tovább csökkent a londoni kereskedésben.

Az OTP a reggeli 6141-es napi minimum után 6245 forintra emelkedett, majd ismét süllyedének indult, jelenleg 6200 forinton kereskednek vele.

A Richter és a Magyar Telekom is pluszban van, a gyógszerpapír 37135 forintos árával 35 forintos emelkedésben, az MTelekom nagyobb, 0,9 százalékos ugrással 560 forinton áll.

A Csepel részvénye 500 forint alá esett, a Phylaxia viszont tartja 32 forintos árfolyamát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!