A közlemény hangsúlyozza, hogy az új egységes hírközlési törvény, illetve a Matáv-Vivendi összekapcsolási szerződés teremtette meg a döntés jogi, illetve műszaki feltételeit. A BB és a Matáv közti megállapodás az alábbi Vivendi szolgáltatási területeken levő települések belföldi távolsági, mobil és nemzetközi hívásainak átvételét foglalja magába: Dunaújváros, Esztergom, Gödöllő. Jászberény, Ráckve, Szeged, Szigetszentmiklós, Vác, Veszprém.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!