Az OTP értékpapírjának árfolyama 9,4 százalékos gyengülés után 2320 forinton állt záráskor, a bank részvényei 8,2 milliárd forintos forgalomban forogtak.

A Mol-részvény 6,9 százalékkal lett olcsóbb, így 8755 forinton állt csütörtök délután fél öt után, és a papírra 2,8 milliárd forint értékben születtek kötések.

Gyengült az MTelekom papírja is, méghozzá 4,2 százalékkal 521 forintra. A cég részvényei valamivel 1,6 milliárd forint fölötti forgalmat teljesítettek.

A Richter részvénye sem járt más utat kivételesen, a gyógyszercég tőzsdei árfolyama 4,2 százalékkal 24 250 forintra mérséklődött, miután körülbelül 1 milliárd forint értékben edták és vették.

A többi részvény is olcsóbb lett, az egyetlen (!) papír, amelyik a pozitív tartományban tudta zárni a csütörtöki kereskedési napot, az ÉMÁSZ-é volt, amelyik korábban kedvező eredményekről számolt be gyorsjelentésében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!