A kincstárjegyek hozamai érdemben nem változtak a szerdai másodpiaci kereskedés során, mindössze 2-3 bázispontos elmozdulást regisztrált az ÁKK. Az államkötvényeknél azonban folytatódott a hét elején tapasztalt korrekció, az éven túli lejáratú papírok hozamai 11-21 bázisponttal mérséklődtek a hároméves lejáratot kivéve, ahol mindössze 3 bázispontnyi volt a korrekció. A kincstárjegyek hozamai ezzel 5-5,07 bázispont között, az államkötvényeké 6,08-6,80 bázispont között ingadozott a bankközin.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!