Az "A"-kategóriás részvény árfolyamát a hét végén napvilágot látott hírek hatására a befektetők a maximálisan engedélyezett, 15 százalékos mértékben nyomták lejjebb, ám a további zuhanást a BÉT szabályzatában található napi limit megakadályozta.

Ezt a limitet emelte most fel az igazgatóság 15 százalékról 30 százalékra szélesítette ki, tehát akár 33 forintig eshet majd az árfolyam.

A papírokra vonatkozó, öt perc hosszú ajánlatgyűjtő szakasz délután háromnegyed négykor kezdődik, amit az ügyletkötési szakasz követ majd.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!