Fönnmaradt a pozitív hangulat a piacokon, nagy tépésre ugyanakkor ma már nem számít a magyar részvénypiacon Varjú Péter az Erste üzletkötője.

Amíg a jó hangulat fönnáll, addig nem érdemes más irányban gondolkozni, haladni kell az árral. Még mindig olcsók a részvények és a jelentési időszak a vállalatok teljesítményére irányítja a figyelmet, nem a kockázatokkal foglalkoznak a befektetők. 

Az üzletkötő szerint meg kell nézni, hogy mikor lesz fordulat és akkor kiszállni a részvényekből. Tényleg vannak kockázatok, nem szabad örökre gondolkodni a vételekben - tette hozzá.

Az OTP-t ma megakaszthatja az 5800-5850-es sáv, ennél feljebb nem várható.

A Mol nagyon pozitív képet mutat, fundamentálisan olyan érték van mögötte, ami alapján szinte akármeddig elmehet. Rövid távon a 23200-as szintig nincsen akadálya az emelkedésnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!