Még a hangulat is jobb, ha nincs rekord-olajár

Ahogy csökken az olajár a rekordszintről, a befektetői hangulat is javul a tengerentúlon.
NAPI Online, 2008. május 13. kedd, 08:18
Fotó:

Érdeklődve fogadta a piac azt a hírt is, mely szerint a Hewlett-Packard Co. közel áll a Electronic Data Systems Corp. 13 milliárd dolláros felvásárlásához. A Dow Jones 130 pontos, 1 százalékos emelkedés után 12,876-on zárt, a 30 komponensből 27 emelkedett. A blue chipek közül a legnagyobb emelkedés a Caterpillar (2,5 százalék) és a Wal-Mart Stores Inc. (1,5 százalék) produkálták. Az S&P 500 Index 15,3 ponttal, 1,1 százalékkal, 1,403 pontra nőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK