Még alszik a forint

Nem nagyon mozdult el a forint a főbb devizákkal szemben a péntek késő délutáni szintekhez képest.
Napi.hu, 2013. november 18. hétfő, 08:32
Fotó: Napi.hu

Az euróvel szemben kicsit erősödött a forint, fél kilenc táján 297,83 forintot adtak egy euróért a péntek délutáni 298,15-tel szemben. A dollárt szemben a pénteki szinten, 220,72 forinton jegyezték, a svájci frankért pedig 241,32 forintot adtak a pénteki 241,59 forint után. Az euró/dollár kurzusa is a pénteki szintek közelében mozgott, 1,3494 dolláros árfolyamon jegyezték az európai közös pénzt. Hétfőn árfolyamokat megmozgató makroadatok nem várhatóak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK