Még egy napig marad a Démász

A Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója a Démász névre szóló törzsrészvényeinek törlési eljárását egy napos határozott időre technikai okból kifolyólag felfüggesztette - olvasható a BÉT honlapján.
NAPI Online, 2006. november 29. szerda, 13:41
Fotó:

A tőzsde vezérigazgatója a Démász törzsrészvényeit 2006. december 1. napjával törli a terméklistáról, a részvények utolsó kereskedési napja 2006. november 30.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK